ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!
This is BizOppers

MENGENAI SAYA

Bacalah Lagi

BIOGRAPHY

Model by Syahid Kijang Emas

Courtesy of SyahidAll images in this template is used without any commercial purpose.Syahid Kijang Emas Fotografi bermula secara serius pada tahun 2009, menongkah arus dengan minat dan kesungguhan dalam menghasilkan gambar secara candid mahupun secara formal, dengan teknologi digital yang makin maju di gabungkan dengan kemahiran maka terhasillah selembar gambar yang indah. Sedia menerima tempahan oleh pelanggan di seluruh Malaysia dengan caj yang berpatutan. Syahid Kijang Emas Fotografi juga sedia menerima tempahan dari pelbagai pelanggan. "Seni itu tak terucap oleh kata-kata, abadikan memori indah anda bersama pasangan dari kerdipan lensa Syahid Kijang Emas Fotografi".

Kami menawarkan pelbagai pakej EKSLUSIF dengan harga yang paling ISTIMEWA disamping pelbagai HADIAH menarik sempena hari bersejarah anda.Pakej ANSURAN MUDAH (tanpa faedah) yang kami tawarkan bermula serendah RM300 untuk pelbagai majlis keraian seperti majlis pertunangan, perkahwinan, cukur jambul, konvokesyen, hari jadi dan lain-lain.

Fotografi ialah proses untuk menghasilkan gambar foto melalui tindakan cahaya. Pola-pola cahaya yang dipanculkan atau dipancarkan oleh objek-objek dirakamkan pada perantaraan peka atau cip storan melalui pendedahan tempoh tertentu. Proses ini dilaksanakan melalui peranti-peranti mekanik, kimia atau digit yang dikenali sebagai kamera.

Perkataan fotografi datang daripada perkataan Greek, iaitu φως phos ("cahaya"), dan γραφις graphis ("stilus", "berus lukis"), atau γραφη graphê yang bersama-sama bermaksud "pelukisan dengan cahaya" atau "lukisan". Secara tradisi, hasil daripada fotografi dipanggil "gambar foto". Dalam fotografi digit, istilah "imej" telah bermula menggantikan istilah "gambar foto". (Istilah "imej" ialah istilah tradisi dalam bidang optik geometri. Fotografi juga dikenali sebagai "tangkap gambar" dalam bahasa Melayu.
Prosesnya melibatkan dua peralatan penting iaitu:
Pengumpul cahaya = Kamera
Perakam cahaya = Filem atau sensor

Hubungi Saya Di Facebook Syahid Kijang Emas

Email Saya s8_k9@yahoo.comSegala tempahan dan pertanyaan melalui Sms tidak akan dilayan.


Bacalah Lagi
 

Kedai Gambar Anda !!!

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!
This is BizOppers

Follow by Email

Jumlah Paparan Halaman

Pengikut

wibiya widget

Categories

Popular Posts

Grab this Widget ~ Blogger Accessories
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright 2010 SYAHID KIJANG EMAS